SOCIAL MEDIA

tiistai 5. elokuuta 2014

I like my money right where I can see it... hanging in my closet

 Hei taas ihanat! Nyt mulla olisi eilisiä asukuvia, kun oltiin Fannin ja Jasminin kanssa keskustassa shoppailemassa. Oli ainakin 30 astetta lämmintä, joten voitte vain kuvitella, kuinka kuuma oli. Kaupoilta mukaani tarttuikin muutamia ihania vaatteita (rahaakin siis paloi ihan kiitettävästi...). Niitä voisin esitellä myöhemmin ostospostauksen merkeissä. Nyt kuitenkin eiliseen asuun.



 

 


Top Forever 21, skort Primark, rings H&M, high heels Seppälä
 



Mulla oli eilen jalassa uudet tolppa korkokengät. Olin noita katsellut Seppälästä jo keväästä asti, mutta en raaskinut ostaa. Alennus myynneistä bongasin sitten ne 10€ alennuslapulla varustettuina, joten siinä ei kauaa mietitty, että lähtevätkö ne mukaan. Nuo kengät ovat täyttä rakkautta! Ne sopivat täydellisesti ruskettuneen ihon kanssa, ja tuovat tyyliä asuihin. Tolppakoron ansiosta niillä on myös tosi tukeva kävellä. Itsekkin siis koko eilisen kävelin nuo jalassa keskustassa ja hyvin selvisin!

Tänään onkin mennyt päivä vain siivoillessa ja kavereiden kanssa rannalla ollessa. Huomenna olisikin sitten taas tarkoitus lähteä yhdeksi yöksi mökille. Nyt taidankin laittaa jotain hyvää syömistä ja kaivautua peiton alle katsomaan Gossip Girl:ia. Hyvää tiistai illan jatkoa kaikille! :)

3 kommenttia :

  1. Onpa tosi kivannäkönen asu! Ihanan pirteät värit

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Itekkin tykkään tosta just noiden värien takii:)

      Poista
  2. Oi kiitos paljon! :) Tänä kesänä on kyllä tosiaan saanu yllättävän paljon väriä pintaan:D

    VastaaPoista