SOCIAL MEDIA

maanantai 11. elokuuta 2014

Fall shoppings pt. 1

Hellurei! En olekkaan vähään aikaan postaillut. Syynä siihen on se, että olen halunnut vain nauttia loppu kesästä täysin rinnoin. Kotona on siis tullut oltua naurettavan vähän. Olen nauttinut viimoisista kesäpäivistä ja illoista, toisinaan hieman railakkaammin. ;-D Nyt kumminkin olisi luvassa mun ostosten esittelyä. Ajattelin jakaa tämän kahteen osaan, koska ostoksia on kertynyt jo jonkin verran ja varmaan vielä lisääkin. Muutenkin nyt on hiukan kiire mennä vielä nauttimaan tästä viimoisesta kesäloma illasta, joten en ehtisi pidempää postausta tekemään. Kääk, huomenna alkaa lukio!! 
 

Neuletakki 29,95 €, Bik bok
 
Tähän neuletakkiin rakastuin sen pehmeyden ja ulkonäön vuoksi. Tuo on varmasti talvella ja syksyllä todella lämmin ja käytännöllinen. Haluaisin myös käydä ostamassa tuon valkoisena, mutta katsotaan nyt.
 


Polvisaapikkaat 20 € (ale), Seppälä
 
Nämä löysin Seppälän alesta ja tykästyin tosi paljon. Voin vain kuvitella nämä syksyllä jalkoihini.
 


Keltainen naruolkaintoppi n. 6 € (ale), musta toppi n. 7 € (ale), H&M
 
Nämä löysin Hennesin alennusmyynneistä nelistä. Rakkauteni naruolkaintoppeihin ei lopu koskaan. Keltainen on varsinkin täydellinen!!
 


Kimono 29,95 €, Seppälä
 
Oon koko kesän etsinyt täydellistä kimonoa, ja nyt löysin sen! Hinta oli ehkä hiukan liian korkea mun makuun, mutta en voinut jättää tuota rekkiinkään.
 


Tolppakorkokengät 10 € (ale), Seppälä
 
En yleensä löydä Seppälästä mitään, mutta nyt löysin vaikka mitä. Näistä rakkauskengistä kerroinkin edellisessä postauksessa.
 


Bleiseri 9 € (ale), Seppälä
 
Tämä oli ehkä lemppari alelöydöistäni. Täydellisesti istuva musta basic bleiseri vain 9 €! Tuo tulee olemaan niin kovassa käytössä!!
 
Nyt mulla on jo ihan tajuttoman kiire, joten pakko lähteä! Onnea tulevalle kouluvuodelle ihanat! <3

Lähetä kommentti