SOCIAL MEDIA

lauantai 16. elokuuta 2014

End of summer

 
1. Joku viileän kesäillan selfie. 2. Victoria's Secretin rasva on aivan ihanaa. Sen lisäksi, että se tuoksuu ihanalta, se myös saa ihon tuntumaan pehmoiselta. 3. Ja taas kuva rakkauskengistäni. :D 4. Työpäivän jälkeen mansikoita ja lempparikirjaa. Ahh, täydellistä.
 
 
5. Möksällä Cosmopolitanin kanssa ottamassa brunaa. 6. Lempikahvilan herkkuja. 7. Herkullinen mansikkapuuro aamiaiseksi. 8. Oltiin tyttöjen kanssa viettämässä ihanaa saunailtaa.
 
Ajattelin nyt postata vielä loppu kesältä muutaman kännykkäkuvan. En vain voi käsittää, että tuo kesä on ohi. Vietin rehellisesti sanottuna parhaan kesäni. Olin koko kesän ihanien ihmisten ympäröimänä ja tutustuin uusiin ihmisiin. Mulla ei ole koskaan ollut niin hauskaa, kuin tänä kesänä. Sain myös älyttömän paljon uusia toinen toistaan mahtavampia kokemuksia. Uskonkin siis, että tätä kesää muistelen sitten vielä kiikkustuolistakin hymyssä suin. Nyt on siis ensimmäinen melkein kokonainen kouluviikko takana. Kyllä ne aamuherätykset tekee tiukkaa, mutta ihan mukavaa on muuten lukiossa ollut. :)  Nyt kuitenkin toivottelen kaikille rentouttavaa viikonloppua, ja katsotaan nyt milloin ehdin taas palailla tämän blogin pariin!

Lähetä kommentti