SOCIAL MEDIA

keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

London part 3Kolmantena päivänä päätimme lähteä käymään Harrodsissa ja Victoria and Albert museossa. Päätettiin kävellä tuo matka ja huhhuh se oli pitkä. Kävimme Green parkissa, josta bongasin tuon suloisen oravan. Rakastuin Lontoon puistoihin. Oli niin hyvät ilmat, että vaikutti siltä että ainakin puolet lontoolaisista oli tullut nauttimaan säästä puistoihin. Ihmiset pelasivat, tekivät töitä, lukivat, söivät ja vaan hengasivat kavereiden kanssa. Siellä oli omalla tavalla ihana fiilis. 


Kävimme myös Victoria's secretillä, jonne minun olikin pakko päästä. Kaupan sisustus oli aivan taianomainen ja sopi sinne täydellisesti. Jäi kumminkin vähän harmittamaan, kun olisin halunnut sieltä bikinit, mutta alennusmyyntien takia ne olivat vähissä. Ja ainoissa kivoissakin oli koot loppu.. Noh, joku toinen kerta sitten. Kyllä sieltä jotain tarttuikin mukaan, josta lisää ostospostauksessa. ;)Harrods oli aivan mieletön paikka. Suosittelen kaikille edes käymään siellä, vaikkei mitään ostaisikaan. Sieltä löytyi paljon huippu designereiden vaatteita ja asusteita. Hinnat olivat huimaavia. Oli ihanaa vaan ihastella upeita vaatteita. Sain myös todella paljon inspiraatiota niistä. Harrodsista rikas ihminen saa mitä vain ikinä hän haluaa. Ajatelkaa, sieltä voi ostaa jopa lentokoneen itselleen! Hullua, vai mitä?

 Käytiin myös illalla syömässä perinteisen fish and chips aterian pubissa. Ruoka oli hyvää ja äärettömän täyttävää.Viimeisenä päivänä kävimme vielä pyörimässä Oxford Streetilla, josta tein viimeiset löytöni. Oli aivan kamala homma saada tungettua ne laukkuihin.. Lentokentällä jännitinkin, että onko laukkuni ylipainoinen, mutta onneksi ei juuri ollut!


Olimme vielä viimeisillä jäätelöannoksilla ennen bussimme lähtöä lentokentälle. Bussimatka lentokentälle olikin yhtä tuskaa. Oli kamala ruuhka ja matka kesti melkein kolme tuntia... Autossa oli älyttömän kuuma ja aurinko paistoi suoraan bussiin. Helsinkiin saavuimme puolen yön aikaan, jonka jälkeen tulimme vielä bussilla Lappeenrantaan. Olimme vasta aamuyöstä kotona. Kaaduin kirjaimellisesti suoraan sänkyyn, koska en lentokoneessa ja bussissa saanut nukuttua.

Nyt tätä viimeistä Lontoo postausta kirjotellessa tuli kamala ikävä Lontoota. Se oli vaan aivan ihana paikka ja voisin kuvitella asuvani siellä. Ainakin joku päivä vielä palaan sinne! En ole varmaan koskaan ikävöinyt mitään paikkaa näin kovin... Toivottavasti teillä ei nyt tuu jo korvista ulos nämä Lontoo postaukset. Hauskaa keskiviikko iltaa kaikille!

2 kommenttia :

 1. aivan ihana postaus ja kivoja kuvia! itekkin olin tuolla pari viikkoa sitten, ihan mahtava paikka! ♥

  tuuliemiliaa.blogspot.com
  (mun blogista löytyy pari postausta Lontoosta kun selaa vähän alemmas! käy kurkkaan jos kiinnostaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 ja niin on! Käynpäs kurkkaamassa:)

   Poista