SOCIAL MEDIA

torstai 10. heinäkuuta 2014

London part 2



Nyt olisi lisää kuvia Lontoosta. Toisena päivänä lähdimme heti aamusta shoppailemaan. Haha, mun oli pakko tulla julkaisemaan tuo yllä oleva kuva. Me siis kävimme äidin kanssa pyörähtämässä (eli oltiin 2 tuntia) Primarkissa. Kun oltiin kaikki kerrokset käyty läpi, niin kassan kautta lähdettiin mukanamme kolme suurta Primarkin paperikassia. Siinä sitten naureskellen vietiin kassimme hotellille. :D Tein kyllä super hyviä löytöjä Lontoosta, joten ajattelin tehdä niistä erillisen postauksen, koska niitä on paljon. Miltäs kuulostaisi?




Pyydän anteeksi ilmettäni tässä kuvassa, mutta aurinko häikäisi joten mulla oli joka kuvassa silmät sirillä.. Tämä oli ainut siedettävä kuva.



Loppu päivä ja ilta sitten kierreltiinkin eri nähtävyyksiä, syötiin ja fiilisteltiin Lontoon tunnelmaa. Voisin kokoajan vaan hehkuttaa sitä, kuinka rakastunut olen Lontooseen, mutta taidan säästää teidät siltä. Teen vielä kolmannen postauksen Lontoosta, jossa sitten kerron vielä kolmannesta ja neljännestä päivästä. Toivottavasti ette kyllästy näihin Lontoo kuviin. xoxo

2 kommenttia :

  1. Oi ihania kuvia! Itseänikin toi Lontoo kovasti houkuttelis. :D

    milinblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Suosittelen kyllä, täydellinen kaupunkilomakohde:3

      Poista