SOCIAL MEDIA

tiistai 8. heinäkuuta 2014

London part 1

Heyyy! Oon super pahoillani, että ehdin vasta nyt tulla bloggaamaan Lontoosta. Mulla on kyllä hyvät syyt. Sain reissussa jonkun kamalan flunssan, joten olen siis yskinyt ja niistellyt paljon.. Mulla ei myöskään ollut konetta, millä pääsisin bloggaamaan, onneksi saan pian oman koneen. Jaoin tämän Lontoo postauksen osiin, koska kuvia on niiiiiin paljon. Vähällä kuvasaldolla ei siis tästäkään reissusta selvitty. Nyt kuitenkin piteimmittä puheitta Lontooseen!


 Lähdettiin siis äidin kanssa jo aamupäivästä junalla kohti helsinkiä. Keli oli mitä kamalin, onneksi päästiin pois sateisesta Suomesta. Lentokentällä olikin sitten ihan jonkin verran odottelua. Lento sujui hyvin, vaikken mikään lentokoneitten ylin ystävä olekkaan. Rakastan matkustelua, mutta jostain syystä lentokoneessa mulla tulee aina enemmän tai vähemmän huono olo. Olimme vasta myöhään illalla Lontoossa, joten silloin ei tullut vielä kuvailtua mitään.

Seuraavana aamuna mulla oli jostain syystä kurkku todella kipeä ja nuha. Voitteko uskoa, reissu jota olen odottanut todella pitkään ja saan jonkun flunssan!! En antanut sen kuitenkaan kummoisemmin haitata, vaan särkylääkkeillä mentiin.

Ensimmäisenä päivänä kävimme katsomassa paljon eri nähtävyyksiä. Ilma oli todella hyvä, maksihameessa ja topissakin tuli kuuma. Lomailumme Lontoossa osui täydelliseen kohtaan. Suomessa sen kokoajan satoi vettä, kun taas me nautimme Lontoossa sen hellejaksosta.
Kävimme London Eye:ssa, josta avautui upeat näkymät pitkälle asti. Rakastuin Lontooseen ja sen arkkitehtuuriin vielä enemmän, jos se edes on mahdollista. Olisi unelmaa joskus asua tuolla.


crop top Monki, maxi skirt Vila, bag Lindex, necklace AccessorizeLontoolaista pubi ruokaa ei turhaan kehuta. Ahh, se oli niin hyvää. Tuli nälkä pelkästään tätä kuvaa katsoessa.. Taidankin tästä mennä syömään ja sitten juoksemaan. Ai niin, mulla alkoi kesätyöt, mutta yritän postailla aina kun on mahdollista ja jaksan vaan. Nyt kuitenkin bye byeee! <3

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia olet nappaillut :) Pääsisipä sitä joskus itsekin käymään Lontoossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Lontoo on kyllä näkemisen arvoinen paikka:)

      Poista