SOCIAL MEDIA

tiistai 29. heinäkuuta 2014

Fall wanties 2014


Moikka moi! Eksyinpä tässä yksi ilta tuonne polyvoren ihmeeliseen maailmaan. Päätin tehdä syksyn wanties kollaasin. Oon nyt katellu jo paljon erilaisia syysvaatteita, joten kollaasiin löytyi helposti vaatteet. Syysvaatteiden shoppailu onkin parasta. Rakastan sitä, kun voi suunnitella kouluun kaikkia ihania asukokonaisuuksia. Muutenkin on ihana pukeutua lämpöisiin neuleisiin kesän jälkeen.


Fall wanties


1. Valkoinen kauluspaita. Tämä on sellainen basic vaate, että ainakin näin syksyllä se pitää löytyä mun vaatekaapista. Tota on helppo yhdistää erilaisiin vaatteisiin ja haluttaessa se tuo tyylikkyyttä vaatteisiin.
2. Rikotut/kulutetut farkut. Tartteeko edes perustella?
3. Kultaiset sormukset. Ruskettunut iho, pastellinsävyistä kynsilakkaa ja kultaisia sormuksia=täydellinen tapa korostaa rusketusta. Näitä tuun ainaki hamstraamaan syksyllä.
4. Crop topit. Rakkauteni näitä kyseisiä toppeja kohtaan vain jatkuu. Täydellinen combo jonkun ison neuletakin kanssa. <3
5. Bootsit. Tälläiset ovat olleet jo pitkään ostoslistallani, mutta mistään ei tunnu löytyvän sitä oikeaa bootsi paria. Toivottavasti tänä syksynä löytyy!
6. Raidallinen kynähame. Olen aivan rakastunut näihin kynähameisiin. Mulla ei ole koskaan ollut noin pitkää tiukkaa hametta, joten tuo on ehdoton must have! Se on muodikas, mukava ja eipähän tarvitse pelätä vilauttelua. ;-D
7. Neuletakit. Mie vaan rakastan niitä! Neuletakkeja ei voi myöskään koskaa olla liikaa.
8. Villakangashattu. Tämmöinen olisi ihanan tyylikäs syksyllä ulkoillessa ja asu voisi muuten olla vaikka kuinka simppeli, niin tämä kruunaisi sen.
9. Ylisuuri laukku. Nämä ovat vaan niin käteviä, kun laukkuun mahtuu kaikki tarvittava, kameroineen kaikkineen.
10. Korokepohjakengät. Nämäkin ovat sellaiset kengät, että olen vuoden verran näitä jo ihaillut, mutta en ole koskaan uskaltautunut ostamaan itselleni, koska noissa tosiaan on tota korkoa. Katsotaan nyt josko uskaltautuikin tänä syksynä ostamaan tuollaiset. Himo olisi ainakin kova. ;)

Siinä oli nyt mun tän syksyn wanties. Vähän olen jo käynyt ostelemassakin muutamia syysjuttuja. Jos teitä vaan kiinnostaa, niin voisin jossain vaiheessa tehdä ostospostauksenkin. Huomenna mulla onkin vika työpäivä. Aika meni ihan sika nopeasti. Töiden jälkeen lähdenkin suoraan möksälle, jossa meneekin koko viikonloppu. Ihana päästä vielä rentoutumaan kunnolla ennen lukion alkua. Nyt haluisin kuulla, että löytyykö teidän shoppailulistoilta samoja juttuja. Laittakaa reippaasti kommenttia! 

Lähetä kommentti