SOCIAL MEDIA

lauantai 28. kesäkuuta 2014

Packing

En ole kertonut täällä blogin puolella, että olen lähdössä huomenna Lontooseen! Olen niin kauan kun vaan muistan, niin haaveillut Lontoon matkasta. Huomenna mun unelma siis käy toteen! On ihana päästä täältä Suomesta pois, kun ei nämä säätkään ole olleet mitän parhaimpia... Lähen siis mun äitin kanssa kahden neljäksi yöksi sinne. Luvassa on siis nähtävyyksien kiertelyä, museossa käyntiä, hyvää ruokaa ja tietenkin paaljon shoppailua. ;)
Viime päivät ovat oikeastaan kuluneet pakatessa ja viimeisiä matkavalmisteluja tehdessä. Meillä on ollut hieman ongelmia erinäisissä asioissa matkaan liittyen, mutta nyt kaikki pitäisi olla kondiksessa. Toivotaan ainakin, että selvitään Lontooseen ihan ehjin nahoin ilman isompia ongelmia. 


Niin ja tosiaan, en aio bloggailla Lontoossa, joten saatte sitten reissun jälkeen postausta. Tulen perjantai aamuyöstä vasta kotiin, joten katsotaan sitten ehdinkö perjantaina vai vasta lauantaina bloggaamaan. Instagramia kuitenkin varmaan päivittelen, joten jos jotain kiinnostaa, niin sinne vaan kurkkimaan! :)

2 kommenttia :