SOCIAL MEDIA

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Juhannus

Vietin siis juhannuksen meidän mökillä. Ilmat eivät olleet mitkään parhaimmat, mutta onneksi sentään juhannus aattona ei satanut vettä.  Ruuasta ei tarvinnut valittaa. Meillä oli vaikka millä mitalla kaikennäköistä herkkua mukana. Tämä oli valkosuklaa-mansikkakakku. Se oli todella hyvää. Yritettiin grillatakkin muutaman kerran, mutta aina se päättyi siihen, että sai juosta ruuat äkkiä sisälle, kun alkoi sataa vettä.


Sadekelit kyllä takasivat kunnon laiskottelun. Kun ulkona satoi vettä, niin  eipähän hätistetty tekemään mitään puuhommia, tai vastaavia. Luin Nälkäpeli -sarjan kirjat ja voin kyllä sanoa, että ne olivat todella hyviä. Jos joku ei ole vielä kyseistä kirjasarjaa lukenut ja kaipaa luettavaa, niin suosittelen.Perjantai-iltana sitten nautimme meidän kokosta. Onneksi oli suht tyyni ilma ja kostea, niin pystyi kokkoa polttamaan, ilman että pelkäsi kohta koko saaren olevan tulessa.


Toivottavasti teillä muillakin oli ihan mukava juhannus säistä huolimatta. Toivotaan nyt vaan, että se luontoäiti kohta sallisi meille kunnon lämpöiset kesäilmat. Mulle alkaa nimittäin ainakin pian riittää nämä kylmät ja sateiset säät...

Lähetä kommentti