SOCIAL MEDIA

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Iphone photos

En ole vähään aikaan ehtinyt bloggaamaan. Nyt saatte kuiteenkin mun puhelimen kuvia. Puhelinta tulee aina kannettua mukana, joten sinne kertyy paljon kuvia. Iso osa niistä on kumminkin julkaisukelvottomia. Nyt saatte kuitenkin kuvia viimeisen kuukauden sisältä.


1. Tuo salaatti on jotain niin ihanaa. Ahh, rupesipa tekemään taas mieli tuota. 2. Happy selfie. 3. Brunaa ottamassa. 4. Irtojäätelö on yksi kesän parhaita juttuja!


5. Ystävän kanssa piknikillä. Mansikat ja b&j on mahtava combo. 6. Kesän ekan 10 km juoksulenkin jälkeinen selfie. Oli kyllä aivan tajuttoman kuuma päivä juosta. 7. Kesäillat parhaan ystävän kanssa hipovat jo täydellisyyttä. 8. My loveee.


9. Viileän shoppailupäivän ootd. 10. Käytiin äidin kanssa ostelemassa kukkia. Tuo väriloisto on niin kaunis. 11. Paras tapa viettää koti-iltaa. Gossip Girl:ia ja irtokarkkia. Olen nyt jo katsonut monta kertaa nuo kaudet, mutta en siltikään koskaan kyllästy siihen (Chuck Bass voi olla osasyyllinen siihen). Ehkä pian olisi aika vaihtaa sarjaa, mutta ei vielä. ;) 12. Yhden päivän shoppailusaalis.

Siinä vähän erilainen postaus. Mitäs tykkäsitte?:) Lähden keskiviikkona mökille ja siellä tuleekin sitten vietettyä koko juhannus. En siis ehdi bloggaamaan varmaan, kun vasta juhannuksen jälkeen. Joten hyvää juhannusta siis kaikille! xx


2 kommenttia :

 1. Oijoi, ihanan näköinen tuo korallinpunainen toppi viimeisessä kuvassa! ♥ Mistä se on?

  http://chiquine.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on bik bokista ja itekki tykkään siitä iha sika paljo:3

   Poista