SOCIAL MEDIA

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Tanssiaiset ja juhlalounas


En ehtinyt eilen bloggaamaan, joten kerronpa teille nyt eilisestä. Meillä oli siis eilen koulussa ysien tanssiaiset ja juhlalounas. Tanssiaiset olivat vapaaehtoiset, silti meitä oli ihan mukava porukka tanssimassa. Tanssimme aluksi oman parin kanssa kolme tanssia, sitten meillä oli meidän oma tanssi jonka jälkeen sai vielä hakea vapaasti parin. Muuten oli tosi ihanat tanssit, vaikka se kuumuus olikin huonompi puoli. Viimoisen valssin aikana porukka rupesi häviämään salin laidoille, koska ei enää sen kuumuuden takia jaksanut enää tanssia.
Juhlalounas sujui mukavissa meiningeissä hyvin ilmastoidussa ruokalassa. Meille tarjoiltiin hyvin maittava alkupala, pääruoka ja jälkiruoka. Samassa yhteydessä oli stipendien jakoa ja runoesityksiä. Minäkin sain stipendin! Mut oli valittu meidän luokan parhaiten käyttäytyväksi oppilaaksi. :D Juhlien jälkeen lähettiin kaveriporukalla rannalle "jatkoille". Oli ihana pulahtaa järveen hikisen päivän jälkeen.


Niin, ja siis tämän ihanan maximekon mun vanhemmat toi mulle Tallinnasta. Oli ihana pukea kaunis mekko ja korkkarit. Monilla tytöillä oli kauniita mekkoja ja pojat näyttivät komeilta herrasmiehiltä puvuissaan.

Jos kiinnostaa, niin mun instagramissa on lisää kuvia. Mun ig on siis emmavaltonenn , käykääs seurailee. :)

2 kommenttia :

  1. Ihan tosi nätti mekko ! Ihanan kesäisen värinen ja tollanen pirteä !!

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista