SOCIAL MEDIA

maanantai 5. toukokuuta 2014

Because I'm happy...
 Niin kuin tuossa otsikossakin lukee, niin voin kertoo et oon tosi iloinen. Mulla on ollu iha huippu kiva viikko. Ajattelin nyt jakaa teille mun iloisuuden aiheet.
 Mulla oli siis keskiviikkona synttärit. Ja voin sanoo, että oli varmaan parhaat synttärit ja vappu! Käytiin eka kavereiden kanssa meillä nauttimassa synttärikahvittelut, jonka jälkeen mentiin kaveriporukalla yhden kaverini luokse grillaamaan. Ilta oli todella kiva ja tuli naurettua todella paljon meidän kommelluksille, joita sattuikin paljon illan aikana. Ei siitä sen enempää..:D

Meillä oli siis koulusta se perjantaikin vapaata, joten tuli mukava pidennetty viikonloppu. Perjantaina lähdin kavereiden kanssa nuorten leirille. Perjantaina meillä oli ohjelmassa rovastikuntien väliset salibandypelit. Itse salibandya harrastavana pelasin tietenkin. Hävisimme kaikki pelit, mutta ei se kauheasti haitannut, koska meillä oli älyttömän hauskaa. Lauantaina meillä oli kaikkea mukavaa ohjelmaa ja hengailua kavereiden kanssa. Kävin muuten heittämässä talviturkinkin! Huhhuh, vesi oli kyllä kylmää... Ja se mikä kruunasi koko leirin oli lauantaina pelattu värikuulasota. Se oli aivan älyttömän kivaa. Saimme suojapuvut ja maskit ja menimme metsään. Pelasimme joukkueina ja kyllä adrenaliini virtasi! Oli niin jännää ryömiä ase kädessä maassa ja piiloutua kivien taakse. Ja mikä parasta, osuin jopa vastustajiin!:D Sain itsekkin yhden osuman suoraan päähän. Sitä väriklönttiä ei ollutkaan sitten niin kivaa pestä pois päästä... Sunnuntaina meillä sitten loppui leiri.

Tänään aamulla mun fiilikset laskikin ihan pohjamutiin tuon räntäsateen takia. Sain hyvän mielen kuitenkin takaisin, kun menin käsityökouluni näyttelyyn. Siellä oli esillä meidän kuluneen vuoden töitä. Sain myös kaksi iloista yllätystä. Ensinnäkin kuulin, että kesätyöpaikkani varmistui ja pääsen töihin. Minut myös palkittiin käsityökoulun kannustus stipendillä ja kukalla. Nyt ei voi muuta kun hymyillä. :)

Oho, tulipa paljon tekstiä. Toivottavasti joku edes jaksoi lukea ja olette yhtä hyvällä tuulella, kuin minä. Hyvää viikkoa kaikille! xx

Lähetä kommentti