SOCIAL MEDIA

tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sweet sixteenHeii! Täällä kirjoittelee erittäin iloinen kohta 16 vuotias tyttö. Eilen oli yhden parhaista kavereistani Fannin synttärit. Huomenna onkin sitten mun. Vietettii tänää yhteisiä synttäreitä käymällä ravintolassa syömässä. Sitä ennen mulla oli kesätyöhaastattelu, joka meni hyvin. Tänään oli myös koulussa matikan valtakunnallinen, joten nyt ei enää olekkaan valtakunnallisia. Ei siis mikään ihme, että oon näin hyvällä tuulella!  Huomenna olisi sitten vielä vähän synttäreitten juhlimista ja kaikkea kivaa!


Kameraa en ehtinyt tänään nappaamaan mukaan, joten kuvat ovat todella huonolaatuisia iphonella otettuja.. Mutta siis tuossa nyt kuva, että minkä näköisenä sitä tuli tänään kuleskeltua ympäriinsä.


Tässä vielä kuva äitin ja iskän Viron reissun tuliaisista. Ne toi mulle ton Victoria's Secretin tuoksun, joka on tällä hetkellä ehdoton suosikkini. Myös kamalan viestittely-kuva rumban jälkeen he toivat minulle Berskhalta ihanan turkoosin maximekon. Siitä ihanuudesta tänne tulee myöhemmin kuvia, kunhan se pääsee käyttöön. ;)

Lähetä kommentti