SOCIAL MEDIA

torstai 17. huhtikuuta 2014

So, hello to you!


Joo elikkäs, päätin nyt ruveta kirjoittamaan tälläistä lifestyle ja muoti aiheista blogia. Rakastan kirjoittamista ja muotia, joten päätin kokeilla tälläsen blogin pitämistä. Mulla siis on jo yks blogi, jonne pääset tästä. Sinne esittelen mun tekemiäni käsitöitä, joita teen aina kun on aikaa. Sen takia sen päivittely jää joskus vähän vähemmälle.

Okei, voisin nyt kertoo vähän jotai itestäni. Oon siis kohta 16-vuotias tyttö. Rakastan shoppailua ja muotia. Mulla on kaksi koiraa ja kani. Tykkään urheilla ja liikunta on mulle tärkee juttu. Toivon, että innostutte tästä mun blogista ja mulla riittää innostus tätä kohtaa.

Nyt en enempää pölise, vaan toivotan kaikille hyvää pääsiäislomaa. Katsotaan nyt mitä tästä tulee, vai tuleeko mitään!

Lähetä kommentti