SOCIAL MEDIA

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Lazy weekend
shirt H&M , denim vest H&M , jeans Dr. Denim , sneakers Nike

Heii! Mites tein viikonloppu on sujunu? Mulla se on sujunut vaan hölläilyn merkeissä. Oon vaan laiskotellu melkein koko viikonlopun. Oon myös viikonlopun aikana rakastunu yhä vaan ennemmin noihin mun Niken lenkkareihi. Noi on todella hyvät jalassa ja näyttävät hyvältä. Muuten vaaleaan asuun ne toivat sopivasti piristystä. Nyt kesää kohden olen intoutunut taas yhdistelemään paljon farkkua. Varsinkin vaalea farkku on tällee keväisin aina mun mieleen!


Nämä söpöliinit bongasin Cubuksesta! Oon jo jonkin aikaa haaveillut jostain söpöistä röyhelö bikineistä. Ihastuin näihin täysin, ja kassalleha ne oli kiikutettava kun yhteishintakin oli vain 11.80 euroa!! Tänään sitten ekaa kertaa kävinkin nauttimassa auringosta, takapihalla nämä ihanuudet päällä. Kunhan saa vaan kivan rusketuksen, niin nämä näyttävät todella hyvältä päällä.
 Eilen vietettiin tyttöjen kanssa tyttöjen iltaa meillä. Tehtiin tortillaa, katsottiin Gossip Girliä, juteltiin ja juteltiin vielä lisää. Oli todella ihana ilta. Hyvää ruokaa hyvässä seurassa, mikäs sen parempaa? Nyt on hyvä aloittaa ensi viikko, kun on hyvin rentoutunut. Seuraava viikko onkin sitten yhtä juhlaa, koska ensin on yhden parhaan kaverini synttärit, sitten on mun ja vielä vappukin. Joten ensi viikkoon lähdetään hyvillä mielin!

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! Tosi kiva asu, multa löytyy noi samat Niket :) Ja voi vitsi noi bikinit on söpöt! :D

    http://stylebyidamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista